ZVLÁDNEME AJ VÝZVY MODERNEJ ARCHITEKTÚRY - Slovclean
Voľné pracovné miesta na pozíciu chyžná - upratovačka/upratovač. Zavolajte nám! +421 948 874 312

ZVLÁDNEME AJ VÝZVY MODERNEJ ARCHITEKTÚRY

V dnešnej dobe, keď sa moderná architektúra zameriava na výškové budovy s množstvom impozantných sklenených plôch a fasád, sa stáva nevyhnutnosťou zabezpečiť ich pravidelnú údržbu a čistotu. Naša spoločnosť ponúka špičkové riešenia v oblasti špeciálnych upratovacích prác, s osobitným dôrazom na výškové a horolezecké práce.

Čistenie sklenených povrchov výškových budov

Pravidelné umývanie okien a fasád je kľúčové pre udržanie estetického vzhľadu a dlhodobú životnosť budov. Špecializujeme sa na čistenie sklenených povrchov výškových budov za pomoci horolezeckej techniky. Všetky práce sú vykonávané skúsenými a vyškolenými pracovníkmi, ktorí zaručujú nielen vysokú kvalitu, ale aj bezpečnosť pri práci.

Naša spoločnosť umýva okná a presklené plochy napríklad na budove VÚB na bratislavských Nivách, ktorá je 88 metrov vysoká a má 24 podlaží, okná na budove Národnej banky Slovenska (donedávna najvyššia budova Bratislavy) s jej 111 metrami a 33 podlažiami! Rovnako tak sa staráme o čistotu okien na raritnej presklenej kupole v nákupnom centre Eurovea – pri čistení malých presklených trojuholníkových plôch, ktorých je presne 2 300 (!), používa náš tím špeciálne úchyty.

IONIC-SYSTEM a ochrana životného prostredia

Jednou z našich technológií je systém IONIC-SYSTEM, ktorý využíva ionizovanú vodu na ešte efektívnejšie čistenie povrchov. Ionizovaná voda lepšie viaže nečistoty a spolu so špeciálnymi kefami a nadstavcami umožňuje umývanie okien zo zeme až do výšky 20 metrov. Inovačný IONIC- SYSTEM nielenže zvyšuje efektivitu čistenia, ale aj minimalizuje potrebu použitia chemikálií, čím prispieva k ochrane životného prostredia.

Prečo si na spoluprácu vybrať práve našu spoločnosť SLOVCLEAN?
  • Profesionálny tím: Naši pracovníci sú vyškolení a certifikovaní odborníci v oblasti výškových prác.
  • Bezpečnosť: Dbáme na maximálnu bezpečnosť pri všetkých našich aktivitách.
  • Inovácie: Neustále sledujeme nové technológie a metódy, aby sme vám mohli ponúknuť najlepšie možné služby.


S nami máte istotu, že vaše budovy budú vždy v najlepšom stave a že všetky práce budú vykonané profesionálne a bezpečne. Kontaktujte nás a presvedčte sa o kvalite našich služieb! SLOVCLEAN – váš partner pre špeciálne upratovacie práce

Naši klienti

Vďaka dlhoročnému poskytovaniu kvalitných služieb s nami spolupracujú klienti z rôznych oblastí.