SLOVCLEAN - stále s dobou a najmodernejšími čistiacimi technológiami - Slovclean
Voľné pracovné miesta na pozíciu chyžná - upratovačka/upratovač. Zavolajte nám! +421 948 874 312

SLOVCLEAN – stále s dobou a najmodernejšími čistiacimi technológiami

V dynamickom svete facility managementu je dôležité neustále inovovať a prispôsobovať sa novým trendom a technológiám. Naša spoločnosť SLOVCLEAN, ktorá je lídrom v oblasti profesionálnych čistiacich služieb na Slovensku, si plne uvedomuje tento fakt a neustále INVESTUJE DO MODERNIZÁCIE svojich služieb. Jedným z najnovších krokov spoločnosti je nasadenie AUTOMATICKÉHO ČISTIACEHO ROBOTA TASKI v jednom z najmodernejších nákupných centier v Bratislave.

Automatizácia vo facility službách: Robot TASKI GS ecobot 50P

Automatizácia je v súčasnosti jednoznačne jedným z najvýznamnejších trendov v mnohých odvetviach a čistiace služby nie sú výnimkou. Najmodernejší automatický čistiaci robot TASKI, ktorý momentálne testujeme, je navrhnutý tak, aby efektívne, precízne a bezpečne čistil podlahy vo veľkých komerčných priestoroch.

Technológia na prvom mieste

Robot TASKI je vybavený najnovšími technologickými vylepšeniami vrátane pokročilých senzorov, čo mu umožňuje bezpečne navigovať v komplexnom prostredí nákupného centra. Je schopný identifikovať a obchádzať prekážky, ako sú ľudia, predmety, zábradlia, eskalátory, čím zabezpečuje nepretržité a efektívne čistenie bez prerušenia.

Aké sú výhody automatického čistenia?
  • Zvýšená efektivita: robot môže pracovať nepretržite, čo zvyšuje celkovú efektivitu čistiaceho procesu
  • Vyššia kvalita čistenia: pokročilé technológie zabezpečujú dôkladné a rovnomerné čistenie, čo prispieva k lepšiemu vzhľadu a hygiene podláh
  • Úspora nákladov: dlhodobé využívanie automatických čistiacich robotov môže viesť k zníženiu nákladov na pracovnú silu a k zlepšeniu celkovej ekonomickej efektivity
  • Ekológia: Štvorstupňový systém čistenia / filtrácie vody poskytuje čistú, opakovane použiteľnú vodu, ktorá znižuje množstvo odpadových vôd a chemikálií a výrazne znižuje dopad na životné prostredie


Aplikovanie do praxe v najmodernejšom nákupnom centre

V tomto období sme nasadili čistiaceho automatického robota TASKI v jednom z najmodernejších a najväčších nákupných centier v hlavnom meste. Toto nákupné centrum predstavuje ideálne prostredie pre testovanie vďaka svojim rozsiahlym podlahovým plochám a vysokému dennému pohybu ľudí. Celkovú plochu troch podlaží – 7 000m2 dokáže dôsledne vyčistiť za necelých 10 hodín. Týmto reálnym nasedením si potvrdzujeme výkon, efektivitu a bezpečnosť robota v reálnych podmienkach a získavame cennú spätnú väzbu.

Budúcnosť facility management služieb

V SLOVCLEANe neustále hľadáme nové spôsoby, ako zlepšiť svoje služby a zabezpečiť, aby klienti dostávali najvyššiu kvalitu. Zavedenie automatického čistiaceho robota, ako je TASKI, je len jedným z mnohých krokov, ktoré naša spoločnosť podniká na ceste k inovatívnosti. Zároveň prispieva k vytváraniu modernejších a čistejších prostredí pre svojich zákazníkov. Automatizácia a moderné technológie sú budúcnosťou aj facility manažmentu a naša spoločnosť SLOVCLEAN je pripravená byť v tomto segmente naďalej lídrom.

Naši klienti

Vďaka dlhoročnému poskytovaniu kvalitných služieb s nami spolupracujú klienti z rôznych oblastí.